Gå till Navigering Gå till Innehåll

Vi arrangerar utbildningar för nuvarande och framtida familjehem, personal och andra som arbetar med barn och familjer.

Raimo Roininen
Föreståndare och Vice VD
Raimo Roininen 2 Co Hq

Utbildningar i socialt arbete

tillsammans skapar vi säker och bra vård

Inom Balans Behandling är utveckling och kunskap ledstjärnor för allt arbete. Företaget grundades 2014 med en vision att göra skillnad i form av att medverka för säker och bra vård till lägre kostnad för skattebetalarna. 

I samverkan med professorer på Umeå Universitet har Balans Behandling skapat en egen systemteori för att gemensam grund för vårt sociala arbete. Därtill finns alltid en individuell planering och skräddarsydda insatser efter individens vårdbehov. 

Vi arrangerar interna och externa utbildningar för socialt arbete. Utbildningar inom vårt verksamhetsområde arrangeras av vår personal. Utbildningar som korsar andra professioner sker alltid i samverkan med andra aktörer. 

Tillsammans med företaget Sandahl Partners utbildar vi vår personal och våra familjehem inom utvecklingspsykologi och metoden SCT. I samverkan med Karin Lundén arrangerar vi utbildning inom Anknytning & Omsorgsvikt och IAS - Intervju om anknytningsstil

Advokatbyrån Kaiding arrangerar utbildningar inom LVU-processen, där vår personal medverkar som föreläsare för socialtjänstens verksamhetsområde. 

Här kan du läsa mer om våra utbildningar för verksamhetsåret 2021! 

Vi söker alltid efter fler familjehem, helgfamiljer och kontaktpersoner!

LinkedIn Facebook Twitter Mail PermalinkPermalink