Gå till Navigering Gå till Innehåll

Vi har mångårig erfarenhet från SiS och HVB samt öppenvård och myndighetsarbete!

Anna-Karin Wennberg och Sari Kurtti
Öppenvårdshandledare
Anna Karin O Sari 1 Co Hq

Öppenvård och stödboende

Eget boende och biologiska familjer

Vår öppenvård arbetar med boende i egna lägenheter, behandlingsinsatser och familjebehandling för biologiska familjer. Vår öppenvård arbetar i Norrbotten och Västerbotten. 

En förutsättning för boende i egen lägenhet är att individen är motiverad och kan ta visst ansvar för hälsa, aktiv vardag, hushållssysslor och planera sin framtid. Vi stöttar individen med nämnda faktorer samt kan också erbjuda olika former av behandlingsinsatser, t.ex. rePULSE, ART, CRA, mm. 

Våra handledare mot öppenvård har alla akademisk bakgrund med adekvata vidareutbildningar i socialt arbete. Våra handledare finns tillgängliga dygnet runt under årets alla dagar. Vi samarbetar med hyresvärdar som har en eller flera lägenheter. Vi samarbetar också med privata aktörer som har gårdshus eller annat på-sidan-om-boende.

Utifrån vårt breda verksamhetsområde kan vi också skräddarsy lösningar för andra behovsområden. Vårt behandlingsteam består av erfarna socionomer, psykiatriker, psykologer och psykoterapeuter.

Familjebehandling för biologiska nätverk
Våra familjebehandlare är socionomer med vidareutbildning inom psykoterapi samt adekvata vidareutbildningar. Vi kan arbeta med bl.a. familjebehandling för biologiska föräldrar samt göra säkerhetsplanering enligt Signs of Saftey.

Psykoterapi för enskilda, par och familjer
Vi får ofta förfrågningar från privatpersoner kring olika terapeutiska uppdrag. Vi kan erbjuda psykoterapi för enskilda individer, par och familjer. Kontakta oss för dialog om ditt/ert problem och hur vi kan tillsammans kan arbeta för en lösning. 

Vi söker alltid efter fler familjehem, helgfamiljer och kontaktpersoner!

LinkedIn Facebook Twitter Mail PermalinkPermalink