Gå till Navigering Gå till Innehåll

Tillsammans med ungdomen och uppdragsgivaren gör vi en planering för hemflytt, fortsatt placering hos oss eller annan vårdinsats. 

Charlotte Holmgren
Behandlingspersonal
Charlottebalansbehandling

Kuivakangas HVB

trygg och säker miljö i östra norrbotten

Sedan 2019 driver vi behandlingshem för flickor 13-17 år med psykosocial problematik. Behandlingshemmet är vackert beläget i östra Norrbotten vid finska gränsen. Vår personalgrupp är behandlingsassistenter och socialpedagoger med olika vidareutbildningar.

Vårt fokus är på att stoppa och bromsa negativa processer för att sedan förstå och förklara för barnet, och dess anhöriga, hur dess livsresa lett till placering på behandlingshem. Tillsammans med uppdragsgivaren kan vi sedan medverka till en planering för positiv utveckling och stabil framtid för mående och försörjning.

Vår personalgrupp har lång erfarenhet från behandlingsarbete vilket gör att vi kan hantera komplex vårdproblematik. Till verksamheten finns barnpsykiatriker, psykolog och psykoterapeut. Därför finns också möjligheten att genomföra neuropsykiatriska utredningar.

Efter avslutad placering finns möjlighet för fortsatt stöd inom Balans Behandling. Det är alltid ungdomens behov och socialtjänstens bedömning som ligger till grund för fortsatt planering.

Vi söker alltid efter fler familjehem, helgfamiljer och kontaktpersoner!

LinkedIn Facebook Twitter Mail PermalinkPermalink