Gå till Navigering Gå till Innehåll

Vara hyresvärd i Balans

TRYGGT OCH SÄKERT MED STÖD DYGNET RUNT

På uppdrag av offentlig förvaltning hjälper vi äldre ungdomar och unga vuxna att ta sina första steg mot självförsörjning i hushåll, ekonomi och hälsa. Vi har även äldre vuxna som av olika anledningar behöver stöd i vardagen. 

Vi söker efter ägare av fastigheter som kan tänka sig att medverka för ett socialt ansvar och hjälpa dessa individer till en självständig start i livet. Som hyresvärd får du också vara del av en social insats och får lärdomar att möta olika sociala problematiker, vilket kan vara fördel i andra situationer. Vi erbjuder också olika utbildningar där hyresvärdar med personal har möjlighet att delta. 

Att hyra ut bostad via Balans är tryggt för hyresvärden. Vi stöttar den boende i vardagen och målet är självförsörjning. Vi har boenderegler som måste följas för att få bo kvar samt att vi har frekvent tillsyn. Det är sällsynt att boende via oss får klagomål om störning, men om så är fallet är det vi som i första hand tar ansvar för att undersöka och förhindra att det händer igen. Vi har alltid nära kontakt med hyresvärden. Vi är tillgängliga dygnet runt, årets alla dagar. 

Sari Kurtti och Anna-Karin Wennberg
Sari Kurtti och Anna-Karin Wennberg

Vi söker alltid efter fler familjehem, helgfamiljer och kontaktpersoner!

LinkedIn Facebook Twitter Mail PermalinkPermalink