Gå till Navigering Gå till Innehåll

Du som bor hos Balans

Ett gemensamt ansvar för din framtid

Det kan finnas perioder i livet där professionellt stöd är nödvändigt för att bryta en negativ situation och istället skapa en positiv utveckling. Hos oss bor du på vårt behandlingshem, i ett familjehem eller i eget boende via vår öppenvård.

Vi som arbetar på Balans Behandling är engagerade medmänniskor som är erfarna socialarbetare, psykoterapeuter och socionomer. I vårt behandlingsteam finns också psykologer och barnpsykiatriker. 

Som barn bor du i något av våra många familjehem. Där får du skydd, stöd och omsorg.  Om möjligt, försöker vi ha god kontakt och relation med din familj och viktiga närstående. Vi agerar på uppdrag av ansvarig myndighet och samordnar alla viktiga kontakter. 

Som ungdom eller ung vuxen hjälper vi dig att själv kunna formulera tankar om din framtid. Det innebär att du själv behöver bli medveten om vad du vill nå, att du har en vilja och hittar motivation att sträva mot dina mål. Genom att du kan samarbeta med vuxna i familjehemmet och vår personal (inom behandlingshem, familjehemsvård och öppenvård) kommer det att vara möjligt.

Om du vill lämna beröm, synpunkter eller klagomål – kontakta handledaren i Balans, ansvarig socialsekreterare eller använd vårt kontaktformulär.

Mia Fagervall
Mia Fagervall

Jag och mina kollegor hjälper dig att stoppa och bromsa en negativ period och sedan försöka förklara och förstå hur vi ska skapa en positiv utveckling.

Mia Fagervall, personal på behandlingshemmet

Ta personlig kontakt

Anna Henriksson Heidari

Föreståndare
  • Socionom
    Familjeterapeut steg 1

Raimo Roininen

Föreståndare
  • Socionom

Vi söker alltid efter fler familjehem, helgfamiljer och kontaktpersoner!

LinkedIn Facebook Twitter Mail PermalinkPermalink